CIDO lansează „Ghidul pentru promovarea egalității în mass - media”

În vederea elucidării rolului Media, în calitatea sa de promotor al diversității și nediscriminării, Centrul de Informare în domeniul Drepturilor Omului din Moldova invită jurnaliștii la evenimentul de lansare a “ Ghidului pentru promovarea egalității în mass - media”.

Jurnaliștii vor avea oportunitatea să comunice cu autoarea ghidului, iar după prezentare va fi desfășurată o rundă de întrebări – răspunsuri, urmată de un bufet.

Evenimentul va avea loc la data de 25 noiembrie 2016, orele 14h00-16h00 în incinta Cafe Propaganda, str. Alexei Şciusev 70, Chișinău, Moldova.

Pentru a participa la acest eveniment este necesar să confirmați participarea la adresa: mihaela.cido@gmail.com.

Ghidul este realizat în cadrul proiectului “Human Rights and Equality Mainstreaming into Media” implementat de Centrul de Informare în domeniul Drepturilor Omului cu susținerea din cadrul proiectului «Susținerea Instituțiilor Naționale de Drepturile Omului în conformitate cu recomandările organismelor tratatelor internațioanle și EPU” finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei și implementat de PNUD Moldova și OÎCDO în Moldova.